- Jens Stoltenberg har en skjult formue på 45 millioner

by Hans Christian Faerden on 03/09/2013

in Politikk

- Jens Stoltenberg har en skjult formue på 45 millioner NA24. Ville AP vært et mini-parti om de ikke hadde hatt oljeformuen til å skjule sitt vanvittige pengesløseri? Dette er et av spørsmålene som blir helt åpenbare etter å ha lest det glitrende gode intervjuet du her får linken til med investoren Øystein Stray Spetalen. Punkt for punkt går han igjennom det han ikke legger fingrene i mellom på er rasering av middelklassen til fordel for spekulasjon og utflytting av bedrifter. Spesielt AP og Høyre er totalt ribbet for ære etter dette intervjuet.

Print Friendly

Velg kommunikasjonsplattform her:

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comment

Current day month ye@r *

{ 0 comments… add one now }

Previous post:

Next post:


© Generell opphavsrett: Prorex Kommunikasjon - Send epost til: Webmaster eller Editor