– Jens Stoltenberg har en skjult formue på 45 millioner — State of Globe Norge

- Jens Stoltenberg har en skjult formue på 45 millioner

by Hans Christian Faerden on 03/09/2013

in Politikk

- Jens Stoltenberg har en skjult formue på 45 millioner NA24. Ville AP vært et mini-parti om de ikke hadde hatt oljeformuen til å skjule sitt vanvittige pengesløseri? Dette er et av spørsmålene som blir helt åpenbare etter å ha lest det glitrende gode intervjuet du her får linken til med investoren Øystein Stray Spetalen. Punkt for punkt går han igjennom det han ikke legger fingrene i mellom på er rasering av middelklassen til fordel for spekulasjon og utflytting av bedrifter. Spesielt AP og Høyre er totalt ribbet for ære etter dette intervjuet.

Print Friendly

Leave a Comment

Current day month ye@r *

{ 0 comments… add one now }

Previous post:

Next post:


© Generell opphavsrett: Prorex Kommunikasjon - Send epost til: Webmaster eller Editor